HAJI MUTADHO BIN BAHRI (SSP, AMP, AMN)
(PENGERUSI AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH)

BELIAU MERUPAKAN PENGERUSI YAYASAN ANGKASA SEJAK TAHUN 2010. BELIAU MEMPUNYAI KELULUSAN DIBIDANG IJAZAH SARJANA MUDA SAINS SOSIAL (KEPUJIAN) DARIPADA UNIVERSITI SAINS MALAYSIA, PULAU PINANG.

DATUK HAJI MOHAMAD ALI BIN HASAN (DMSM)
(AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH)

BELIAU MERUPAKAN AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH YAYASAN ANGKASA SEJAK TAHUN 2013. BELIAU MEMPUNYAI KELULUSAN DIBIDANG M.PHIL HYDROGEOLOGY DARIPADA UNIVERSITY OF ULSTER, NOTHERN IRELAND,UK.

DATUK HAJI AHMAD JAMIL BIN HASHIM (DPSM, DSM, AMN, AAP, PKT)
(AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH)

BELIAU MERUPAKAN AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH YAYASAN ANGKASA SEJAK TAHUN 2013. BELIAU MEMPUNYAI KELULUSAN DIBIDANG BACHELOR (HONS) PENGAJIAN ASIA TENGGARA DARIPADA UNIVERSITI MALAYA.

DATUK HAJI MD.YUSOF BIN HAJI SAMSUDIN (DMSM, JSM, KMN)
(AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH)

BELIAU MERUPAKAN AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH YAYASAN ANGKASA SEJAK TAHUN 2015 JUGA MANTAN PERGARAH SURUHANJAYA KOPERASI MALAYSIA DAN MAKTAB KOPERASI . BELIAU MENDAPAT KELULUSAN DIBIDANG SARJANA EKONOMI (M.ECONS) DARIPADA YAMAGUCHI UNIVERSITY, JAPAN.

HAJI NASIR KHAN BIN YAHAYA
(AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH)

BELIAU MERUPAKAN AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH YAYASAN ANGKASA SEJAK TAHUN 2017. BELIAU MEMPUNYAI KELULUSAN DI PERINGKAT MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION DARIPADA UNIVERSITI UTARA MALAYSIA. SELAIN ITU BELIAU BERGIAT AKTIF DALAM KOPERASI-KOPERASI DI MALAYSIA.

HAJAH ARMI BINTI HAJI ZAINUDIN (KMN, AMN)
(AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH)

BELIAU MERUPAKAN AHLI LEMBAGA PEMEGANG AMANAH YAYASAN ANGKASA BAGI SEJAK 2010. BELIAU MEMPUNYAI KELULUSAN SARJANA MUDA BIDANG PENGURUSAN PERNIAGAAN (MBA) DARIPADA UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA.